17-годишен младеж и неговите баба и дядо имат нужда от

...
 17-годишен младеж и неговите баба и дядо имат нужда от
Коментари Харесай

17-годишен младеж се грижи сам за своите баба и дядо, мечтае да учи

 17-годишен юноша и неговите баба и дядо имат потребност от поддръжка. Живеят в столицата, а откакто платят битовите си сметки, даже пазаруването на храна е проблем.

За историята им споделят от самодейността " Подай ръка Заедно за по-добро бъдеще ". Те трансформират някои от данните им и крият лицата на сънародниците ни - поради възприятието на позор, което изпитвали.

Станислав се грижи самичък за 92-годишния си дядо Никола и своята баба Невена. Живеят със средствата от пенсията на Никола, тъй като баба Невена краткотрайно не получава пенсия. Родителите на младежа към този момент имат други фамилии, а връзката му с тях е " един път в годината ".

Така единадесетокласникът би трябвало да поддържа и финансово своите близки. Когато откри работа, дава средствата в помощ на семейството. Въпреки компликациите - момчето продължава да мечтае.

Обича да спортува, като някой ден желае и да учи в НСА. Междувременно посещава учебно заведение, а и учи за програмист. С дребното средства, които е събрал, си е купил куче, а малко по-късно осиновил още едно. Липсата на средства обаче затруднява задачите му.

Момчето е прекратило визитите си в състезателен клуб точно, тъй като е нямал парите, с цел да си заплати таксата. За работата по просветителни планове му е необходим интернет, а битовизмите също то притискат.

На фамилията е нужна поддръжка. Трябват им памперси, матрак, чаршафи, облекла, обувки, само че и средства. Всеки, който желае да поддръжка младежа и възрастните му родственици, може да го стори по следния метод:

BG60STSA93000027878362
Банка ДСК/STSABGSF
За Подай ръка ЗПДБ
Основание: Дарение за идея на Подай ръка 4
PayPal:

" Всеки, който желае да поддържа Станислав и неговото семейство, може да го направи и персонално. Свържете се с сътрудниците ни на 0888/02-04-06 е екипът ни ще Ви спомага изцяло. (11:00ч.-17:00ч.)
Лични данни публично/онлайн не предоставяме ", прецизират от самодейността " Подай ръка Заедно за по - положително бъдеще ".

Вижте целия роман за сложната орис на фамилията, оповестен без интервенция:

  " Здравейте, Приятели.
С молба за помощ към нас се обърна семейство от град София. Едно мощно, борбено, младо момче има потребност от поддръжка.
17-годишният Станислав живее единствено със своят дядо и баба.  Младото момче оказва помощ и се грижи за 92-годишният си дядо Никола и своята баба Невена.

По думи на баба Невена, Станислав е страховит внук, детето учи, сега е в 11 клас, а когато откри работа, оказва помощ, а парите ги дава за храна за фамилията. Станислав обича доста и животните, като с парички от рождения си ден си е купил куче, а неотдавна си е осиновил и куче от улицата и към този момент има две.

Майката и бащата имат други фамилии, майката от години е в чужбина и връзка със Станислав и фамилията нямат.
Веднъж в годината им се обажда, само че както момчето ни показа “ от дълго време съм привикнал ”. Станислав има потребност от нашата поддръжка.

Живеят само с пенсията на дядото, бабата сега не получава пенсия.  Момчето ни помоли за памперси (гащи) за дядо си 50-100 кг дневни/нощни.

Имат потребност и от матрак за единично легло + завивки и чаршафи, възглавница. За стаята на момчето също ни трябват спални комплекти и завивки (150/220)

Помоли ни, в случай че можем да му осигурим тв приемник за неговата стая. 

Станислав обича и да спортува. Тренирал е бойни изкуства, само че към този момент четири месеца не върви да тренира, тъй като няма средства, с цел да си заплати тренировките.  Тази година става на 18, а следващата година откакто приключи, фантазията му е да учи в НСА.

Семейството има потребност от средства за битовите си сметки, както и от храна. Детето ни споделя, че храната им е чест проблем, тъй като откакто си платят сметките за ток, вода, телефон, съвсем нищо не им остава.

Има потребност от средства и за заплащане на интернет, учи за програмист и постоянно прави планове и му е нужен за образованието.
За него търсим и облекла и обувки (предимно спортни) размер 44 за обувки и облекла - размер S/M
Може да подкрепите идеята ни за Станислав и фамилията му, посредством сметка:

BG60STSA93000027878362
Банка ДСК/STSABGSF
За Подай ръка ЗПДБ
Основание: Дарение за идея на Подай ръка 4
PayPal:
Всеки, който желае да поддържа Станислав и неговото семейство, може да го направи и персонално.
Свържете се с сътрудниците ни на 0888/02-04-06 е екипът ни ще Ви спомага изцяло. (11:00ч.-17:00ч.)
Лични данни публично/онлайн не предоставяме.

За да запазим достойнството и спокойствието на момчето, както и по негова молба, защото е обезпокоеното и се усеща засрамено, сме закрили лицето му, а част от информацията е с изменени данни.
Ако желаете да дарите храна, облекла или друго, може да го извършите в нашия офис:

София, ул. Българска легия 37, офис 1
От 11:00ч.-17:30ч.
За Подай ръка
При потребност от повече информация:
0888/02-04-06 "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР